Zwemles

U en / of uw kinderen kunnen in ’t Ploetertje terecht voor:

  • A, B- en C- diploma
  • zwemvaardigheid 1, 2 en 3
  • keuzepakket zwemmend redden (overlevingszwemmen)
  • keuzepakket snorkelduiken
  • Duikles: kijk voor meer informatie op www.fhrdiving.nl

De lessen worden gegeven op maandag en donderdag (onder voorbehoud) tussen 17.00 en 19.00 uur. Kinderen die in 2017 zes jaar worden, mogen zwemles nemen. De leerlingen krijgen gedurende het gehele seizoen, inclusief de zomervakantie, twee keer per week een half uur les. De lessen starten na de meivakantie.

Baantjes zwemmen.

Elke werkdag van 13.15 tot 13.45 uur en elke woensdagavond van 19.00 tot 19.30 uur wordt een gedeelte van het grote bad vrijgemaakt voor baantjes zwemmen.

Bootcamp.

Na de meivakantie starten we op woensdag 10 mei met bootcamp. Er wordt eerst 20 minuten  getraind op het veld en vervolgens 20 min. in het water. De kosten staan op de website in de sectie Tarieven.

Toegang kinderen zonder diploma.

Kinderen tot zes jaar zonder zwemdiploma hebben alleen onder begeleiding van iemand van tenminste zestien jaar toegang tot het bad. Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in het diepe bad (met uitzondering van de twee uur familiezwemmen op zondag van 12.00 tot 14.00 uur.

Schoolzwemmen

Het schoolzwemmen is op dinsdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur (onder voorbehoud en met uitzondering van de schoolvakanties). Het zwembad is tijdens het schoolzwemmen gesloten.

Familiezwemmen

Iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur is er familiezwemmen. Kinderen zonder diploma mogen dan onder begeleiding van hun ouders/verzorgers of een andere volwassene van tenminste achttien jaar, in het diepe bad en van de grote glijbaan. De kinderen zijn wel verplicht om drijfmiddelen te gebruiken.

Feestelijke opening met Rad van Fortuin en activiteiten verzorgd door Duikschool FHR 30 april om 12:00 uur
Broodje knakworst eten / voetvolley / volleybal / waterbalonnengevecht 9 juni
Zwemvierdaagse 17  t/m 21 juli
Snorkelkamp – verzorgd door Duikschool FHR 24 – 29 juli
Duikkamp I – verzorgd door Duikschool FHR 31 juli – 4 augustus
Duikkamp II – verzorgd door Duikschool FHR 7 – 11 augustus
Smikkelvuur 1 September
Afzwemmen 10 September 11:00
Sluiting 10 September

Let op! Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Ze gaan alleen door bij voldoende animo en goed weer. Zie voor verdere berichtgeving de dorpskrant en Facebook