Zwemles

U en / of uw kinderen kunnen in ’t Ploetertje terecht voor:

  • A, B- en C- diploma
  • zwemvaardigheid 1, 2 en 3
  • keuzepakket zwemmend redden (overlevingszwemmen)
  • keuzepakket snorkelduiken
  • Duikles: kijk voor meer informatie op www.fhrdiving.nl

De lessen worden gegeven op dinsdag en vrijdag (onder voorbehoud) tussen 17.00 en 19.00 uur. Kinderen die in 2021 zes jaar worden, mogen zwemles nemen. De leerlingen krijgen gedurende het gehele seizoen, inclusief de zomervakantie, twee keer per week een half uur les. De lessen starten waarschijnlijk snel na opening van het bad, uitgesteld vanwege het Coronavirus.

Baantjes zwemmen.

Elke werkdag van 13.15 tot 13.45 uur (behalve tijdens het schoolzwemmen op dinsdag middag) en elke dinsdagavond van 20.00 tot 20.30 uur wordt een gedeelte van het grote bad vrijgemaakt voor baantjes zwemmen.

Toegang kinderen zonder diploma.

Kinderen tot zes jaar zonder zwemdiploma hebben alleen onder begeleiding van iemand van tenminste zestien jaar toegang tot het bad. Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in het diepe bad (met uitzondering van de twee uur familiezwemmen op zondag van 12.00 tot 14.00 uur.

Schoolzwemmen

Het schoolzwemmen is op dinsdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur (onder voorbehoud en met uitzondering van de schoolvakanties). Het zwembad is tijdens het schoolzwemmen gesloten.

Familiezwemmen

Iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur is er familiezwemmen. Kinderen zonder diploma mogen dan onder begeleiding van hun ouders/verzorgers of een andere volwassene van tenminste achttien jaar, in het diepe bad en van de grote glijbaan. De kinderen zijn wel verplicht om drijfmiddelen te gebruiken.

Feestelijke opening met rad van fortuin, muntjes duiken en grote waterballen georganiseerd door Down Under  

Uitgesteld tot nader bericht ivm de maatregelen rond het coronavirus.

Broodje knakworst eten Datum nieuw te bepalen.
Zwemvierdaagse Datum nieuw te bepalen.
Schuimparty Datum nieuw te bepalen.
Afsluiting seizoen, met hondenplons en vrijwilligersborrel vanaf 16:00 uur Datum nieuw te bepalen.

Let op! Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Ze gaan alleen door bij voldoende animo en goed weer. Zie voor verdere berichtgeving de dorpskrant en Facebook