Op deze website vindt u een opgaveformulier voor abonnementen en zwemlessen welke u hier kunt downloaden. Wilt u gebruikmaken van het gereduceerde tarief? Lever het opgaveformulier dan vóór 13 april 2020 in bij één van de inleveradressen. U vindt deze adressen onderaan het opgaveformulier.

  • Doe bij het formulier van iedere persoon een goed gelijkende pasfoto met op de achterkant naam en geboortedatum. Een hoofd uit een foto geknipt mag ook.
  • Haal uw abonnement of leskaart tegen betaling op bij de kassa van het zwembad. In de voorverkoop op (nieuwe datum 1 nog onbekend) (18:30-20:00) en (nieuwe datum 2 nog onbekend) (18:30-20:00) kunt u ook pinnen.  Omdat dit voor ons en wellicht ook voor u gemakkelijk is, vragen we u of u van deze gelegenheid gebruik wilt maken.

U kunt uw abonnement en/of leskaart afhalen op:
dd/mm:       18.30 tot 20.00 uur 
dd/mm:      18.30 tot 20.00 uur

Let op! Bij niet tijdig afgehaalde abonnementen en / of leskaarten vervalt de voorverkoopkorting. Kunt u uw abonnement vanwege vakantie niet ophalen? Geef dit dan tijdig door en stuur een mail naar zwembad@hetploetertje.nl

U heeft met uw abonnement ook toegang tot: Het Zwembad in Midwoud, De Spetter in Abbekerk, het Molenbad in Nibbixwoud en De Weid in Andijk. (Dit geldt niet voor dagkaarten en 10-badenkaarten.)